English Norsk Nederlands Português Brasil Italiano 日本語 Deutsch Español

Spørsmål og svar om MXPiePatch

1. Hva betyr MXPie?

MX kommer selvsagt fra WinMX, og PIE delen står for Peer Integration Exchange, altså MXPie Patch. Vi velger å bære dette navnet videre på hjemmesiden og i våre hjelperom. MXPie Patch blir ofte referert til som Piepatch, WinMX Patch, eller WinMX Pie Patch.

2. Er MXPie et nytt navn for WinMX?

WinMX programvaren vil alltid forbli den originale WinMX. The MXPie Team valgte navnet MXPie for å representere oss selv og vår streben er å sørge for kontinuerlig drift av programvaren for WinMX, som for eksempel MXPie Patch.

3. Hvor kan jeg laste ned MXPie patch?

MXPie Patch er tilgjengelig fra "Downloads" sidene på denne hjemmesiden.

4. Kan jeg laste ned WinMX and MXPie Patch i samme pakke?

Dessverre eier ikke vi rettighetene WinMX så derfor har vi ikke rettsmessig lov til å modifisere programmet. Vi vil i stedet forsyne dere med linker til sider hvor en original WinMX kan lastes ned fra. Så fort MXPie Patch er installert vil du være i stand til å koble deg til WinMX nettverket som før.

5. Om jeg hadde WinMX før Frontcode ble lagt ned, må jeg da laste ned en ny kopi av programmet?

Nei, bare last ned og innstaller MXPie Patch og WinMX vil være i stand til å koble til nettverket igjen, med dine gamle WinMX innstillinger.

6. Jeg bruker WinMXGroup patch nå. Bør jeg fjerne den?

Som bruker, kan du selv velge hvilken patch du ønsker å bruke. Å fjerne den vil være ditt valg, fullt og helt. Imidlertid er det noen fordeler med å bruke MXPie Patch. For eksempel er ingenting i vår patch gjemt for brukeren på noen måte. Hosts-filen kan åpnes i Notepad for å sjekke hva som ligger der. Det er heller ingen gjemte IP sperrer og WinMX programvaren er ikke modifisert på noen måte. Om du ønsker å bruke MXPie Patch, må alle andre patcher avinstalleres eller deaktiviseres. The MXPie Patch Automatisk installerer kan/vil gjøre dette for deg.

7. Hva gjør den nye installereren? Har den blitt testet?

Vår programvare er godt testet på flere forskjellige PC'er og på forskjellige operativsystemer før den gjøres tilgjengelig. I tillegg vil det alltid leveres en manuell versjon for nedlasting, slik at de som foretrekker å oppdatere hosts-filen uten bruk av automatisk installasjon. For flere detaljer om hvordan MXPie Patch installereren virker, se "Additional Info".

8. Vil MXPie Patch forstyrre/hindre andre programmer jeg har? Hva med "boten", andre chat klienter, chat server og andre tilleggs programmer, vil de fungere sammen med MXPie Patch?

MXPie Patch forstyrrer/hindrer ikke annen programvare. De fleste andre tilleggs programmer har allerede blitt modifisert av leverandøren av disse.

9. I får ikke MXPie Patch til å virke, hva skal jeg gjøre?

La oss hjelpe deg! Spør i hvilket som helst MXPie Hjelpe Rom på WinMX eller post ditt spørsmål på vårt MXPie Help Forum.

10. Vil MXPie noen gang bli en betalingstjeneste?

Nei, MXPie vil aldri ta betalt for de tjenestene vi leverer eller nedlastinger fra våre servere. Våre tjenester er gratis for alle som velger å bruke dem.